do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

6-daagse vliegreis naar Las Vegas****

<< Terug

6-daagse vliegreis naar Las Vegas vanaf € 999,-

nyny1Tijdens deze reis verblijft u in het bekende hotel New York, New York****.

Dit geweldige hotel met meer dan 2000 kamers ligt op een zeer goede locatie op de strip. Het thema is natuurlijk New York. De skyline van deze wereldstad is nagebouwd en voor het hotel staat het vrijheidsbeeld, maar liefst 45 meter hoog.
Rond het hotel rijdt een spectaculaire rollercoaster, en in het hotel is natuurlijk een mega-casino.

De kamers zijn luxe en prima ingericht en beschikken over alle gemakken, zoals TV met wel 100 zenders en een IPOD-dock. Natuurlijk is er 24-uur roomservice beschikbaar.

Tevens beschikt het hotel over een shopping center en maar liefst 11 restaurants. Bekend is de sfeervolle Ierse Pub, het is er altijd gezellig druk.
In het theater van Hotel New York draait op dit moment één van de bekendste shows van Cirque du Soleil, namelijk Zumanity.
De ligging van hotel New York, New York is prima. Tegenover het grootste hotel van Las Vegas, MGM (7000 kamers), en vlakbij hotels als Bellagio, Luxor, Venetian en Paris.

Hotel New York, New York is een goede keus. Luxe, maar toch betaalbaar.

nyny2

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok