do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

6-daagse vliegreis Las Vegas*****

<< Terug

6-daagse vliegreis naar Las Vegas vanaf € 1259,-

bellagio2Tijdens deze reis verblijft u in het bekende hotel Bellagio*****.

Het Bellagio Hotel is één van de blikvangers van Las Vegas. Wie kent niet "the Fountains of Bellagio", het geweldige waterspektakel wat elke avond gratis te zien is? Op het ritme van geweldige muziek (Sinatra, Elvis, Celine Dion etc) bezorgen de prachtig verlichte fonteinen u gegarandeerd kippenvel.
Het hotel beschikt over bijna 4.000 kamers en is bijna 40 verdiepingen hoog. Het casino is meer dan 10.000 m2, en is prachtig ingericht.

De kamers zijn zeer luxe en prima ingericht, met heerlijke bedden met speciale luxe matrassen. Natuurlijk beschikt het Belaggio over alles wat je van een 5*****-hotel verwacht.

Tevens beschikt het hotel over meerdere zwembaden, een shopping center en meerdere restaurants, vaak van culinair niveau. Het Picasso restaurant heeft een zeer goede naam.
In het zeer grote theater draait de show "O" van Cirque du Soleil. Verder zijn er meerdere lounge- en nightclubs, bars en kunt u ook trouwen in het Belaggio.
De ligging van het Belaggio is perfect. Midden op de strip; op loopafstand van alle attracties en andere thema-hotels.

Hotel Belaggio is een prima keus voor wie van luxe houdt, en op hoog niveau wil genieten in Las Vegas.

bellagio3

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok