do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

5-daagse Vliegreis New York ****

<< Terug

5-daagse Vliegreis New York **** inclusief 3 nachten in hotel Hudson
Prijs per persoon inclusief vliegreis per KLM en hotel: € 1099,-

Thudson1ijdens deze heerlijke citytrip verblijft u in het trendy 4**** Hudson Hotel.
Hotel Hudson ligt zeer centraal vlakbij Columbus Circle en de zuidkant van Central Park. Times Square en het Theatre District liggen op loopafstand.

Het door de wereldberoemde ontwerper Philippe Starck ingerichte Hudson Hotel beschikt over comfortabele kamers, die van alle gemakken zijn voorzien. Erg groot zijn ze niet, maar de trendy inrichting van dit zeer sfeervolle hotel maakt alles meer dan goed. Natuurlijk is er een sfeervolle bar, en draait er in de weekends vaak een DJ in de lobby.

Hoe leuk is het om aan het eind van een vermoeiende dag bij te komen op het Sky Terrace van het Hudson Hotel. Om onder het genot van een drankje na te praten over een dag vol indrukken.

In de directe omgeving van het Hudson Hotel vindt u zeer veel leuke restaurants en bars, maar ook veel winkels. Het beroemde MoMa, Museum of Modern Art, alsmede de Broadway Theatres liggen op loopafstand.

hudson2

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok