do-usa header

Jan Nijenhuis

Bijna Mr Usa, gezien het aantal staten die Jan bezocht heeft. Nu nog maar 3 te gaan en de lijst is compleet. Op een Harley Davidson heeft Jan de meeste staten bezocht, maar ook per auto en camper. Het Amerikaanse landschap is uniek, uitgestrekt en fotogeniek.

Jolanda Harbers

Een van de favoriete bestemmingen van Jolanda is Amerika. De veelzijdigheid van het land is ongekend. Hoe verschillend en uniek zijn Florida, Western Usa, New York of de `Southern` staten met de plaatsen Nashville,Memphis en New Orleans. Vraag het Jolanda, ze heeft ze allemaal gezien.

Emile de Reijke

Emile is gek op reizen. Inmiddels vader van 2 kleine kids, dus weet als geen ander hoe het is om met kinderen te reizen. De high-lights van West Amerika heeft hij gezien. Zijn tip: fietsen over de Golden Gate Bridge.

Haydee Steenstra Toussaint‏

Haydee heeft gewoond en gewerkt in Los Angeles. Het land, de mensen en hun gewoontes zijn haar bekend. Voor Haydee is Amerika het beloofde land.

telefoon 0346 261207

9-daagse vliegreis Miami Beach*****

<< Terug

9-daagse vliegreis naar Miami Beach vanaf € 1499,-

Ritz1Tijdens deze reis verblijft u in het prachtige Ritz Carlton South Beach*****.

Het meest luxueuze en meest bekende hotel van South Beach is wel het Ritz Carlton*****. Trendy, sfeervol en een topservice: Dat is de kwaliteit die u hier zult aantreffen. De ligging is fabuleus: Direct aan het strand, en Ocean Drive, Lincoln Road om de hoek. Vanuit de tuin loop je zo het strand op.
De kamers zijn luxueus en comfortabel ingericht, en beschikken vanzelfsprekend over airco, een grote flatscreen, computeraansluiting, koffie- en theezetfaciliteiten, safe, minibar en 24-uurs room-service.
Het sfeervolle en trendy zwembad nodigt uit om na een dagje strand heerlijk af te koelen. Natuurlijk is er een mooi uitgeruste spa met tal van behandelmogelijkheden.
Op culinair gebied zal het u in dit tophotel aan niets ontbreken. In de beachclub, de lobbybar, de bistro en de lounge wordt goed voor de inwendige mens gezorgd.

Het Ritz Carlton: Tophotel op een toplokatie!

ritz2

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Privacystatement Ok